torstaina, joulukuuta 23

Lopullinen lähtölaskenta

T miinus 16 tuntia noin pikaisesti arvioituna. Aloitin jo henkisen latautumiseni huomisen kaaokseen. Kerran se vaan kirpaisee. Sitten saa taas olla vuoden rauhassa. Ei voi olla niin vaikeaa näyttää yhden illan ajan semi-iloista ilmettä ja teeskennellä nauttivansa joka hetkestä. Okei, valehtelin.. on se.

Katsoin juuri hassun leffan. Se kertoi perheestä, joka kokoontui yhteen kiitospäiväksi. Ja tottakai kaikki, mikä saattoi mennä pieleen, meni. Olisi hauska nähdä omassa suvussa edes kerran vastaavia tunteenpurkauksia. Taitaa olla turha toivo. Vaikka miten olisi erimielisyyksiä, kaikki kuitenkin käyttäytyvät niin korrektisti kuin suinkin. Liikaa pieniä lapsia, jotta kukaan kehtaisi kunnolla avautua.

Joku satunnainen tv-sarja antoi eilen loistavan idean. Siinä eräs mies kirjoitti listaa sadasta asiasta, jotka halusi tehdä ennen kuolemaansa. Mikäs siinä, ajattelin.. tehdäänpäs oma pieni lista. Tuskin ihan sataa asiaa ihan heti keksin, mutta kerään niitä hiljalleen sitä mukaan kun mieleen tulee. Tässä alkurykäisy.

1. Haluan löytää aidon, kauniin naisen, jonka kanssa jakaa
piskuisen elämäni keskinkertaisuutta.
2. Haluan matkustaa jokaiselle mantereelle.
3. Haluan kirjoittaa oman kirjan, joka myös julkaistaan.