maanantaina, joulukuuta 13

God bless America

Joskus aikaisemmin puhuin jo näistä jenkkien kyseenalaisista eettisistä ja moraalisista käsityksistä liittyen oikeuslaitoksen hyväksikäyttöön. Nyt Sonera Plaza kertoo:

"Amerikkalainen jättitavarataloketju Wal Mart on haastettu oikeuteen heidän myymänsä Evanescence-cd:n vuoksi. 13-vuotiaan tytön vanhemmat hakevat lähes 75 000 dollarin korvauksia kaikille yhtyeen Anywhere But Home –cd:n Marylandin Wal Martista ostaneille, sillä levyltä löytyi yksi kirosana.

Washingtonin osavaltiossa nostetun lakisyytteen mukaan myymälä huijasi ostajia jättämällä varoitustarran laittamatta kannesta. Wal Mart tutkii asiaa, muttei aio missään nimessä poistaa cd:tä myynnistä. Kauppaketjun toimintatapaan ei kuulu myöskään varoitustarralla varustettujen levyjen myynti.

Haasteen nostanut Trevin Skeen ei halua muiden perheiden saavan yhtä ikävää yllätystä kun omansa. Skeen oli ajelemassa autolla tyttärensä kanssa kuullessaan välittömän shokkitilan aiheuttaneen kirosanan levyltä. Skeen haastaa myös levy-yhtiö Wind-Upin ja jakelija BMG:n oikeuteen..."


Olen sanaton.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jenkit on hassuja. Eräs ystäväni heitti ilmaan epäilyksen, josko ne on oikeita ollenkaan. Että jos Ameriikka onkin vaan mielikuvitusvaltio... -Mervi/Maailman tila-

15:05  

Lähetä kommentti

<< Home