tiistaina, tammikuuta 18

Töiden etsintää

No niin, aseet on rassattu ja öljytty. Kohta saa alkaa räiskiä ympäriinsä. Kesätyöhakemuksia siis. CV:n päivittäminen oli vähintäänkin mielenkiintoinen homma, sillä mitään lisättävää siihen ei oikeastaan ollut. Täytyi kuitenkin yrittää viilata sitä hieman modernimpaan kuntoon. Tekisi vallan mieli jo jotain järkeviä hommia. Tätä köyhäilyä ei jaksa.

Nukuin luennon ohi. Ja nukuin toisenkin luennon ohi. Missä on itsekuri? Missä on vastuuntunto? Jossain hukassa.

Niin vähän kuin teessä kofeiinia onkin, tulee ihan kummallinen olo, jos sitä nauttii täysin tyhjään mahaan. En ymmärrä, miten kaikki kahviaddiktit voivat pitää siitä olosta. Omituisen hyperaktiivinen, muttei kuitenkaan pirteä fiilis. Täysin feikkiä ja pintapuolista.

Jenkit väittävät, että aikanaan suunniteltu homokaasupommi lyötiin jäihin. En usko. Siellä se on jossain piilossa. Jonain päivänä se joutuu terroristien käsiin ja koko Pohjois-Amerikan manner muuttuu yhtäkkiä heterovapaaksi vyöhykkeeksi. Tuo mielikuva, niin kuvottava ja pelottava, mutta herättää kuitenkin pienen toivonkipinän siitä, että amerikkalainen idiotismi vielä jonain päivänä kuolisi pois tältä planeetalta.