keskiviikkona, tammikuuta 12

Miehisiä nesteitä

Hahaa! Ilmainen loma näköpiirissä. MTV3 uutisoi australialaisesta hedelmällisyysklinikasta, joka tarjoaa ulkomaalaisille miehille ilmaista kahden viikon lomaa. Vastineeksi tarvitsee vain käydä parin päivän välein klinikalla runkkaamassa purkkiin. Nerokasta. Harmi vaan että kosiskelu aloitettiin Kanadasta. Ehtineekö koskaan tänne Skandinavian perukoille...

... sitten eräänä päivänä kännykkä soi. Numero on tuntematon, mutta vastaan silti. Hetken on aivan hiljaista, mutta lopulta luurista kuuluu pienen lapsen epävarmalla äänellä: "Hi dad..."

Tuosta tulikin mieleeni, että tipaton tammikuu on heikoille. Tosimies viettää touhutipattoman. Minä vaan en jaksa yrittää kumpaakaan. Sitä vastoin päätin ottaa lukemisen taas tiiviimmin mukaan viikko-ohjelmaani. Kävin pitkästä aikaa kirjastossa, josta mukaani lähti Tolkienin Silmarillion sekä Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Sivistyksessäni on klassikkokirjallisuuden kohdalla pahoja aukkoja, joita pyrin nyt häpeillen paikkailemaan.

Vakioparturiliikkeessäni oli joku uusi tyttö leikkaamassa. On aina yhtä suuri arvoitus, miltä pää näyttää sen jälkeen, kun on yrittänyt selittää vanhan leikkausmallin tuntemattomalle leikkaajalle. Tällä kertaa lopputulos oli kuitenkin ihan kohtuullinen.

1 Comments:

Blogger PA said...

Mitä niille partureille sitten kuuluu sanoa? Minulle ei palkittu peruskoulujärjestelmämme ole pystynyt opettamaan sen paremmin verokortin funktiota kuin parturissa käynnin saloja. Pitää varmaan antaa äidin leikata taas.

00:49  

Lähetä kommentti

<< Home