maanantaina, tammikuuta 24

Olenko sairas

Viime yön täytti jälkikrapulainen, pinnallinen uni. Sellaista unta, josta herättyään ei tunne itseään ollenkaan levänneeksi. Koko päivän on ollut ihan omituinen olo. Vatsassa velloo kuin siellä olisi jotain täysin sinne kuulumatonta, välillä päätä pyörryttää. Jos uskaltaisin, toteaisin että olen sairas jollain aivan ennenkokemattomalla tavalla. Mitkä mahtavat olla ruokamyrkytyksen oireet..

Toivottavasti aamulla tuntuu jo paremmalta.

Aivan kuin fyysisessä olotilassani ei olisi jo tarpeeksi kestämistä, päässäni harhailevat vieläkin viikonlopun asiat. Toisaalta ihan hyvä, että pysähtyy toisinaan vähän ajattelemaan ja hakemaan uutta perspektiiviä. Ehkä se tekee minusta vähitellen edes vähän paremman ihmisen.

Tieliikenteessä rytisi taas oikein kunnolla. Välittömästi tapauksen jälkeen ryhdyttiin metsästämään syypäitä. Toki tietyistä asioista täytyy kantaa jonkinlainen perusvastuu, mutta minkä ihmeen takia jokaisen isomman onnettomuuden jälkeen nousee samanlainen kohu. Maailma, jossa ihmisiä ei kuole sattumanvaraisesti, on täyttä utopiaa.