lauantaina, tammikuuta 22

Jutun alku

Lauantai-ilta sujui mukavasti. Ensin käytiin porukalla syömässä ja sen jälkeen erään kaverin kämpille etkoilemaan. Väkeä oli enemmän kuin tarpeeksi täyttämään pieni asunto, jossa oli rajoitetusti istumapaikkoja. Eipä ahtaus kuitenkaan hyvässä nousuhumalassa mitään haittaa.

Juomavalinta meni sikäli pieleen, että tuhdin aterian jälkeen täyteen mahaan ei noin vain mahdukaan suuria määriä olutta. Väkisin kittaamalla tuloksena oli vain jatkuva ähky ja väsynyt olo. Tietääpähän seuraavalla kerralla varata vastaavaan tilanteeseen vähän vahvempia aineita.

Lähdettiin sitten parin kaverin kanssa etkoilta jo vähän aikaisemmin, suuntana Yo-talo, jossa en itse ollut vielä aikaisemmin käynyt. Tarkoitus oli jatkaa sieltä sitten myöhemmin muun porukan valitsemaan paikkaan. Yo-talo osoittautui, Nykästä lainatakseni, ihan mestaksi paikaksi. Pian paikalle saapui toisen kaverini tyttöystävä, jolloin päätimme parittoman kaverin kanssa vaihtaa maisemaa. Pari oli tästä tietenkin hieman nyreissään, mutta uskoisin että viihtyivät kuitenkin loppuillan hyvin ihan kahdestaan.