maanantaina, marraskuuta 22

Paluu arkeen

Sunnuntai menikin sitten lauantain fiaskosta toipumiseen. No, virheistä oppii. Sitä vaan tuntee itsensä aina niin tyhmäksi, kun päästää mopon karkaamaan käsistä.

Sain viimein väsättyä postilaatikkooni pienen ilmaisjakelukieltolappusen, joka toivon mukaan lopettaa tuon mainosten tulvan. Mainokset kieltämällä säästän myös puita ja luontoa... yeah right. Harmi vaan etten asu Puskavaltiossa. Siellä ainakin voisin haastaa oikeuteen kieltoa rikkovan postinkantajaparan. Tai koko postilaitoksen. Pyytäisin korvauksia mainosten aiheuttamasta henkisestä tuskasta ja kärsimyksestä.

Nettihesari onnistui taas piristämään päivääni uutisoinnillaan. Kihlakunnansyyttäjä aikoo valittaa hovioikeuteen kansanedustaja Roosa Meriläisen huumeen käyttörikossyytteen hylkäämisestä. Käräjäoikeus hylkäsi syytteen, koska mitään tuomiota ei voi pelkkien mediapuheiden perusteella langettaa. Roosa Meriläinen, tuo paatuneen rikollisuuden ruumiillistuma, uhkaa epäilemättä höpöheinän pössyttelyllään Suomen tulevaisuutta. Niin kauan kun Meriläinen huumehörhöystävineen riehuu vapaana, kukaan ei ole turvassa... Joopa joo. Tämä kyseinen kihlakunnansyyttäjä on hyvin todennäköisesti maamme hirveimmän konservatiivin ja kukkahattutantan, Ritva Santavuoren tuttavia.