perjantaina, marraskuuta 19

Helvetin meemit

En voi olla ainoa, jota ärsyttävät nämä blogeissa kiertävät meemit. Jo pelkästään sana meemi kuulostaa lähinnä uskomattoman typerältä. Meemipeikko ja hattiwatti. Ideana on näemmä tehdä lista vastauksia johonkin aiheeseen liittyen. Tai sitten vaan lista kysymyksiä ja niihin vastaukset. Nämä listat sitten kiertävät blogeissa kuin ketjukirjeet tai -tekstiviestit ikään.

"Jos et lähetä tätä eteenpäin 6,9 kaverille 10 päivän kuluessa, tissisi alkavat roikkua tai pippelisi tipahtaa, etkä saa enää ikinä kokea lihan iloja."

No ihan varmasti joo. Miksi blogien pitäisi sisältää kommentteja tai viittauksia muihin blogeihin? Eivätkö kaiken maailman keskusteluryhmät ja mielipidepalstat ole juuri tällaista ryhmävuoropuhelua varten. Vuorovaikutus ikään kuin syö alkuperäistä bloggaamisen ideaa. Kuulostakoon kyyniseltä, mutta näin se vaan on.

1 Comments:

Blogger kew said...

Ehkä sinun kannattaisi, uskottavuuden tähden, poistaa kommentti-palsta omasta blogistasi jos olet tosiaan tuota mieltä. ;)

Meemit, orig. engl. meme (minunkin mielestäni sana on ihan helvetin tyhmä, mutten tahdo tietää miten quizz- tai vastaavat sanat käännettäisiin)"tässä uusi kvissi", ovat ajankulua kyllästyneille, kuten muugin bloggaus joskus. Tai, varmaan riippuu bloggaasta (mikä on minun mielestäni myös aivan saatanan tyhmä ja rumankuuloinen sana).

Rumista sanoista keskusteltiin vaikka missä tuossa aiemmin syksyllä. Siitä, pitäisikö jokaisen blogin olla itsenäinen saareke yksinäistä ihmistä vaiko vapaa verkosto kuten kaikki muukin ihmisten toimet, on varmaankin taas asia josta turha on ruveta kättä vääntelemään.

14:58  

Lähetä kommentti

<< Home