lauantaina, helmikuuta 14

Miksi jeppe juo

Ai miksikö käyn yökerhoissa, vaikka illat useimmiten päättyvätkin odotetusti pelkkään alakuloon? Siksi, että niissä on tätä nykyä ainoa kosketuspintani ihmissuhteisiin, vaikka se tarkoittaisikin ainoastaan sivusta seurattuja muiden ihmisten humalaisia yhden illan ihastuksia. Ainakin nuo illat palauttavat joka kerta muistelemaan, millaista oli kokea molemminpuolinen kiintymys. Asian sysääminen pois mielestä ei ole vaihtoehto.

Olihan mullakin joskus yläaste- ja lukioaikoina kaikenlaista. Mikään ei vaan koskaan edennyt kauhean pitkälle. Sittemmin kaikki kohtaamiset ovat jostain syystä haihtuneet lähes olemattomiin. Siinäpä se yksi koulu, joka jäi pahasti kesken. Jos on kokenut ainoastaan fyysistä vetovoimaa ja alkuhuumaa, ei osaa muuta edes kaivata. Viime aikojen kokemuksen perusteella ajatus siitä, että tutustuisin nyt johonkuhun syvällisemmin arkielämän askareissa, tuntuu kovin epätodennäköiseltä.

En halua vähätellä mitään, mutta normaalimman ihmissuhdekehityksen läpikäyneen tai vakituisessa parisuhteessa elävän on varmasti vaikea ymmärtää näitä aivoituksia.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ilmottaudu vaikka puutarhamatkalle tai kuoronlaulukurssille.

21:33  

Lähetä kommentti

<< Home