sunnuntaina, tammikuuta 11

Raskaat huvit

Viikon talviloma odottaa. En vaan oikein tiedä, minne päin haluaisin suunnata. Ehkä otan halvan massareissun satunnaiseen rantakohteeseen, vaikka en lomallani välttämättä hiekalla makoilua kaipaakaan. Kai sitä nähtävää löytyy Kanarialtakin. Toisaalta Thaimaa on jo pitkään odotellut reissukohteideni kärkisijalla, Vietnam ja Mauritius kiinnostaisivat myös. Noihin eksoottisempiin kohteisiin ei kuitenkaan taida oikein viikko riittää, ellei halua juosta kiireellä paikasta toiseen. Muutenkin taitaa olla kustannustehokkaampaa tehdä vähintään kahden viikon matkoja. Pidemmän aikavälin ensisijaisena tavoitteena onkin sitten ehdottomasti jokaisella mantereella käynti.

Millä motivoisi itseään ryhdistäytymään fyysisen kunnon ylläpidossa? Kuntorääkki kun saa näillä näkymin olla vastaus tähän "jonkin on muututtava" -ongelmaan. Se on ainakin asia, johon voin itse oikeasti vaikuttaa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kannattaa ehdottomasti hommata salikaveri. Ei tule yhtään niin helposti luistettua treenistä, kun on pientä ulkopuolista painetta. (Ilman hyvää syytä ei kehtaa laittaa salikaveria yksin treenaamaan, jos ajasta on sovittu; toisaalta ei myöskään halua, että toinen pitää itseä saamattomana luuserina.)

Jos salikaveria ei ole saatavilla (huom: salikaverin ei tarvitse olla muussa elämässä hyvä kaveri), niin sitten kannattaa liittyä vaikka johonkin ryhmäliikuntajuttuun. Siinäkään tapauksessa ei nimittäin halua, että muu jengi pitää itseä luuserina -> tulee helpommin lähdettyä treeneihin.

Joillekuille tosin riittää motivaatioksi ajatus siitä, että treenillä on myönteisiä vaikutuksia omaan habitukseen.

12:41  

Lähetä kommentti

<< Home