tiistaina, helmikuuta 8

Pyhä yrjö

Pitkäaikainen idolini, planeettamme vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin kuuluva Yrjö W. Puska jätti hyväksyttäväksi budjettiehdotuksen vailla vertaa. Kaikessa viisaudessaan hän päätti pistää maansa tiukalle säästölinjalle. Älkää toki säikähtäkö, säästöt eivät kohdistu lainkaan puolustusbudjettiin eivätkä maan sisäisen turvallisuuden menoihin. Ylimääräiset dollarit niistetään pois tietenkin vähäosaisilta.

Asiaa. Mitä hyötyä muka on asunto-ohjelmista, köyhäinavusta tai vähävaraisten sairausvakuutusohjelmasta? Köyhät kyykkyyn, kuolkoot pois kitumasta. Junaliikenteeltä otetaan myös tukiaiset pois ja matkustajajunat joutunevat romuttamolle. Vaan mihin niitä on yleensä tähänkään asti tarvittu, kun Amerikassa kerran tehdään isoja muskeliautoja ja öljyä riittää? Julkinen liikenne, hah! Kaikille toki kunnon kiesi alle.

Kun nämä turhat palvelut ja hukkaan heitetyt rahavirrat on karsittu, voidaan panostaa toden teolla sotateollisuuteen ja kamppailuun terrorismiä vastaan. Turvallisuus ennen kaikkea. Mitä ne rättipäät yleensä rähisevät Amerikkaa vastaan. Amerikka haluaa vain hallit... suojella koko maailmaa kaikelta pahalta ja riist... auttaa erilaisista konflikteista kärsiviä valtioita.

Sanat eivät riitä kuvaamaan kunnioitustani tuota suurta miestä kohtaan. Aamen ja halleluja.