sunnuntaina, elokuuta 29

Yliannostuksia

Vähintäänkin mielenkiintoinen viikonloppu. Miksi kokemukset ja tuntemukset tulevat aina yllättäen eteen kuin saavista niskaan kaatamalla? Taas tosin nähtiin, että toisinaan tapahtumat vaativat, että jättää kuuntelematta oman järjen ääntä. Ja että yökerhoissakin kannattaa käydä.

Ai helkkari että tuntuu hyvältä, kun saa pitkästä aikaa osakseen kiintymystä. Tytöllä, hellyydenosoitusten tarkoitusperillä, aitoudella, lievällä humalatilalla tai hetken ohimenevyydellä ei ole niin väliä, jos tilanne vaikuttaa spontaanilta. Jo pelkkä ajatuksen maistelu saa aikaan polttelua rintalastan alla. Minua voi helposti viedä miten lystää.

Aikanaan pieni realisti sisälläni tekee vääjäämättä sen huomion, että vaikka tällainen yksittäinen pieni törmäys toiseen ihmiseen nostattaa niin suurta tunnemyllerrystä, monille muille se on tavallista arkea. Minä joudun todennäköisesti odottamaan taas kauan seuraavaa kertaa.

Sateisen syysillan hämärtyessä, melankolisen popin soidessa, laitan silmät kiinni ja annan tuon tunteen jälleen vallata. Se polttelee edelleen, mutta vähän eri tavalla.

9 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oi! Voisitko sanoa sille realistille sisälläsi, että shut up ja sitten vaan mennä rimpauttaisit tälle tytölle!

Kerro vähän lisää tästä kohtaamisestasi. Olisi ihanaa, jos uskaltautuisit etenemään tässä asiassa. Mitä jos se tyttö tahollaan myös ajattelee samoin???

Kommentoi jotain. Pliis.

02:30  
Anonymous Anonyymi said...

Olen todella iloinen puolestasi, Otus :)

I

13:33  
Anonymous Anonyymi said...

Niin, Otus: olemme iloisia puolestasi. Olisiko sinun mahdollista ottaa yhteyttä tuohon kohtaamaasi tyttöön?

22:02  
Blogger otus said...

Tällä kertaa oli oikeastaan alusta lähtien selvää, että nyt eletään vain hetken hetkessä. Syitä siihen ei ole ainoastaan minulla, vaan myös hänellä. Hyviäkö syitä? No jos mietitte, mitkä olisivat omasta mielestänne tarpeeksi ratkaisevia syitä, niin nämä todennäköisesti löytyvät listalta. Ei siis ainoastaan sellaisia, joihin minä tyhmyyksissäni voisin takertua :)

22:30  
Anonymous Anonyymi said...

Pettikö se tyttö siis jotain poikaystäväänsä sun kanssa. Siinä tapauksessa pettäjä kannattaakin unohtaa!

Vai lohdutitko sinä häntä jostain muusta syystä? Jos meinaan näin on, niin sulla voisi edelleen olla mahdollisuus.

Jättikö hän sinulle mitään yhteystietoja?

Mitä sanoitte erotessanne? Miten eroamisenne tapahtui?

Kertoisit nyt meille uteliaisuudesta kihiseville "faneillesi"... !!! Älä nyt vaan anna onnen viilettää luotasi, jos vähänkin olisi toivoa...

00:37  
Blogger otus said...

Kirjoituksesta ei kai käynyt hyvin ilmi, mutta tyttö ei ole sellainen, jonka kanssa voisin nähdä itseni rakentamassa yhteistä tulevaisuutta. Pitkäaikaisyksinäiselle kaikki läheisyys (enkä ole nyt tässä luetellut pelkkiä hienovaraisia kiertoilmaisuja panemiselle) on kuitenkin tervetullutta. Pienikin annos vaan tuntuu kovin voimakkaalta, kun ei ole saanut sellaiseen tottua.

23:31  
Anonymous Anonyymi said...

Toivottavasti törmäät sitten seuraavaksi pidempiaikaisin seurauksiin. Voihan tietty yhden yön juttu piristää, mutta sitten varmaan tuntuu taas pahemmalta.

Harmi. Sinä vaikutat niin mukavalta. Toivottavasti silmäsi ovat auki myös päiväsaikaan.

22:24  
Anonymous Anonyymi said...

Kuis kulkee, Otus? Pyydämme painavia kommentointejasi päivän polttaviin epäkohtiin.

01:54  
Anonymous Anonyymi said...

Nimenomaan! Kaipaamme kärkevääkin kommentointi aina ajankohtaisiin yhteiskuntamme ilmiöihin. Lisäksi sen Otuksenkin kuulumiset kiinnostaisivat.

16:05  

Lähetä kommentti

<< Home