tiistaina, elokuuta 24

Parisuhdesääntöjä

Muiden parisuhteita sivusta seuratessa en ole kyennyt koskaan ymmärtämään, miksi "poikien kanssa" illanviettoon tai reissuun pääsemisestä tehdään niin iso numero. Puoliskolta pitää erikseen anoa lupa moiseen, ja jos sellaisen saa, pitää vähintäänkin raportoida säännöllisin väliajoin kotiin. Aivan kuin yhteistä aikaa ei voisi muulloin viettää tarpeeksi. Liekö tuo paremminkin jonkinlainen parisuhdemuotin vakiorituaali, jota noudatetaan vain noudattamisen ilosta, koska järkisyitä en keksi. Itse taitaisin kyllä kokea moisen melkoisena kontrollifriikkeilynä. Yleensäkin jotain on pielessä, jos ihan kaikesta pitää tehdä yhteisen päätösvallan alaista.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

En ymmärrä moista. Ei meidän suhteessamme ainakaan ole tuollaista ollut. Miehen kaverit ovat kyllä vuosien varrella kyselleet, että päästänkö minä tai onko multa kysytty lupa, tms... Samoilla linjoilla sun kanssa ja usko pois, että ei kaikilla ole tuollaista.

12:51  
Anonymous Anonyymi said...

Itse en myöskään suhteessani moista harrasta. Yleisimmin taustalla ovat varmaankin pettämisen pelko ja sitten arkisemmin se että seuraavakin päivä menee krapulassa lorvimiseen. Ja jos parilla on lapsia niin vapaa-ajasta käytävä kauppa on jo ymmärrettävää.

18:05  

Lähetä kommentti

<< Home