sunnuntaina, toukokuuta 16

Kun etsivä ei löydä

Niin, tiedetään, en löydä etsimääni yökerhoista. Olen siellä pelkkää täytettä, jonka joutuu ohittamaan etsiessään jotain kiinnostavaa. Otollisempiakin, eri tyylisiä kohteita, varmasti löytyisi, mutta lähes olematon baariseurani rajoittaa paikkoja, joissa kehtaa käydä. Ihan yksin ei ainakaan kykene jäpittämään missä tahansa.

Tuntuu niin helvetin epäreilulta, että suunnilleen kaikki muut tuntuvat löytävän kumppaninsa ja sydänystävänsä ihan sattumalta ja itsestään ilman sen kummempia ponnisteluja. Lähituttavissa on tosin niitäkin, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä, mutta ovat jo käytännössä luovuttaneet ja lakanneet etsimästä aktiivisesti seuraa. Missä ovat markkinat sellaisille ihmisille, jotka missasivat tai muuten vaan sössivät kaikki teini-iässä ja opiskeluaikoina eteen tulleet tilaisuudet? Ei sellaisia ole.

Missä piileskelevät kaikki yliopisto- ja korkeakoulunaiset? Ne harvat semikontaktit, joihin olen viime aikoina törmännyt, ovat olleet pääasiassa joko ammattikoulutettuja tai opiskelupaikkaa vielä hakevia. Olen monesti palannut miettimään, miten paljon koulutustaustalla tai koulutusvaiheella merkitystä, jos aikoo jonkun kanssa elellä yhdessä. Vaikea sanoa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oletko laittanut deitti-ilmoituksia nettiin? Laita joka tapauksessa vielä uusi ilmoitus. Kesä tulee...

Veikkaisin, että suurinta osaa niistä yliopisto- ja korkeakoulunaisista, jotka joskus missasivat tilaisuutensa, et löydä yökerhoista kuin satunnaisesti.

Voisitko Opiskellla vaikka avoimessa yliopistossa iltakurssilla kasvatustieteitä,tms. opintokokonaisuutta, jossa oliai paljon naisia ja ryhmätöitä? Ryhmätyöt olisivat oivallinen tapatutustua. Siellä yliopiston kursseilla niitä korkeakoulunaisia - usein jo työelämään siirtyneitä - on täydentämässä tutkintojaan tai "harrastamassa". Useimmilla heistä täytyy olla aikaa iltaisin, kun kerran voivat tällaiselle iltakurssille osallistua.

Myös jokin järjestö- tai harrastustoiminta, josta itse olisit kiinnostunut, voisi olla hyvä tilaisuus tavata samanhenkistä seuraa...

Koulutustasolla ei esim. itselleni ole väliä, mutta sellaisella samanlaisella älyllisellä ja tiedollisella tasolla olemisella kylläkin: om mukavampi, kun keskustelun taso on molemmille sopiva, toisen keskusteluseura tarjoaa toisinaan pienen haasteen ja päinvastoin ja kun yleensäkin elämässä erilaiset ilmiöt, asiat, syyt ja seuraukset, yms. kiinnostavat.

Älä luovuta. Ajattele. Toimi loogisemmin. :)

08:04  

Lähetä kommentti

<< Home