lauantaina, heinäkuuta 24

Töykeä muotipoliisi

Voisko joku vihjaista kauniimman sukupuolen edustajille, että suunnilleen kaikki tuubitopit ja -mekot ovat aika karmean näköisiä. Nostelutarpeesta päätellen ne eivät useimmiten pysy edes kunnolla ylhäällä. Tai sitten kiristävät rumasti. Putkiasusteet sallittakoon ainoastaan siinä tapauksessa, että niiden alle ei laiteta yhtään mitään...

Lentokentän matkalaukkuhihnalla eräs nainen esitti lievää hernenenäilyä ängettyäni hänen ohitseen hipaisten samalla hänen (hihalla verhottua) käsivarttaan ohikulkuaikeeni merkiksi. Nainenpa olisi kuitenkin halunnut koskettelun sijasta suullisen ennakkovaroituksen. Mietin jälkeenpäin, olinko tosiaan epäkohtelias, vai olisiko kosketuskammoinen voinut ehkä seistä jossain muualla kuin siellä muiden pöljien seassa, liian lähellä laukkuhihnaa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

En ymmärrä minäkään sitä putkimuotia, mutta en mene siskoja tässäkään neuvomaan.

Mieheni kerran erehtyi sanomaan pikkulapsen vanhemmille, että lapsi oli takertumassa laukkuhihnaan kentällä siinä isojen laukkujen ja ihmistungoksen keskellä... jälkikäteen vanempien vihat niskassa mietittiin, että oli siinä Darwin awardsit jaossa itse kullekin... että jatkossa emme puutu asioihin.

Tosiaan ei siellä ne rajaviivat ole turhaan, joten valitsen jälkimmäisestä kappaleestasi jälkimmäisen vaihtoehdon.

Kirjoittelisit taas jotain tänne! :)

15:03  
Anonymous Anonyymi said...

Päivittele jotain!

22:45  

Lähetä kommentti

<< Home