lauantaina, huhtikuuta 17

Osa ja arpa

Miksi piinaan taas itseäni katselemalla kuvia tytöstä, johon äkkiarvaamatta ihastuin? Ehkä siksi, että jos joskus voisin olla tuollaisten silmien katseen kohde, kaikki muu olisi toissijaista. Kaikki. Tiedän kuitenkin, että en tule koskaan olemaan samassa liigassa hänen kanssaan. Kävi vieläpä ilmi, että tapasin kyseisen tytön jo teiniaikoinani. Hänestä vain kasvoi tuollainen jumalaisen kaunis olento. Minä olen vain minä, en koskaan kasvanut isoksi.

Baarissa nainen, melkoisen humalassa, istuu pöytääni. Nainen sanoo, että olen todella kaunis. Yritän huomauttaa, että ei miehelle saa noin sanoa, mutta hän vaan jatkaa. Kysyy ikääni, sanoo että hän on vanhempi. Näytän kuulemma ikäistäni huomattavasti nuoremmalta. Sanon, ettei hänkään kovin vanha voi olla. Lyhyen juttutuokion jälkeen nainen lähtee toivottaen hyvää iltaa. Välittömästi sen jälkeen kadun, etten käyttänyt tilaisuutta hyväkseni. Tai edes yrittänyt.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuules nyt "vain sinä"! Unohda nuo liigat ja lähesty tuota tyttöä! Älä itse anna itsellesi pakkeja - anna itsellesi edes mahdollisuus! Teillä on siis menneisyydessä jotain yhteistä. Etkö voisi tuota asiaa käyttäen olla tekemisissä hänen kanssaan ja tutustua uudelleen?

Unohda ne baarien naiset... Fiksusti toimit, joten jos nyt niihin liigoihin mentäisiin, pelaisit parhaimmistossa! :)

Tsemppiä ja itseluottamusta!

10:38  
Anonymous Anonyymi said...

Olen kuullut useastikin naisten sanovan miehiä kauniiksi, joten älä siitä murehdi. Se nyt vaan on sellaista.

Miten pitkä sä sitten olet? Onhan sitä erikokoisia pareja paljonkin.

13:43  
Blogger Tiina said...

Olipa mukava lukea joskus miehen kirjoittamana tällainen kirjoitus. Etten se ole aina vain minä, joka katselen niiden poikien kuvia, joihin äkkiarvaamatta ihastun.

Itse muuten sanon usein miehiä kauniiksi. Siis siinä tapauksessa, että mies on oikeasti kaunis. Jos tuntuu hyvältä katsoa sitä, niin silloin se on kaunista. Ja se on ehdottomasti kohteliaisuus. Paljon parempi kuin komea tai söpö. Hyvännäköinen on sitten taas eri asia.

14:03  

Lähetä kommentti

<< Home