lauantaina, maaliskuuta 13

Vaihtoehtoja

Nettideittailukaan ei ole yllättänyt millään tavalla. Kontakteja ei juuri synny. Vastapuolella tuntuu olevan ainoastaan (kaltaisiani?) täysin epätoivoisia tai sitten liian suurin odotuksin liikkeellä olevia tyyppejä. Muutaman kerran olen löytänyt mielenkiintoisen ihmisen, jonka kanssa olisi jotain yhteistä, jolle olen myös kirjoittanut mielestäni hyvää juttua, ja joka on myös kirjoittanut takaisin osoittaen jonkinlaista mielenkiintoa. Joka kerta lopputulos on kuitenkin ollut, että lopulta minä saan odottaa vastausta, joka ei koskaan saavu.

Välillä ajattelin, että kelpuuttaisin mitä tahansa, jotta vain saisin mahdollisuuden edes harjoitella pitkästä aikaa jonkinlaista sosiaalista kanssakäymistä. Jostain syystä sellaisiakaan tilaisuuksia ei ole koittanut. Saa jälleen pohtia, mistä sitä itsetuntoa oikein repisi...

Entistä enemmän tuntuu siltä, että minun on aivan turha haaveilla perinteisistä kohtaamisista.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Rule #1: Älä vaikuta epätoivoiselta / peittele se niin hyvin kuin mahdollista.

Rule #2: Unohda naiset ja tee jotain kivaa välillä. Vedä vaikka kännit. Sitten niille voi kirjoitella.

14:53  
Anonymous Anonyymi said...

Tykkäätkö lukemisesta...? Vastaa, pliis!

01:35  
Anonymous Cybbis said...

Ihan vastaavat kokemukset mulla. Tuntuu olevan niin, että pitäs alkaa heti kahden tai kolmen viestin jälkeen kyselemään tapaamista, mutta ainakin itselle se on vielä liian aikaista, tuossa vaiheessa kun ei yleenasä selviä millainen psykopaatti siellä toisella puolella vastailee.

13:28  
Blogger otus said...

Taisin mainita jo kertaalleen aikaisemminkin, että vaikka saattaakin siltä vaikuttaa, ajatukset eivät pyöri tämän yhden ja ainoan aiheen ympärillä jatkuvasti :) Motivaatio muiden juttujen kirjoittamiseen vaan on kateissa.

Pidän kyllä lukemisesta, mutta vähiin se tahtoo jäädä. Muita blogeja tietty tulee luettua.

00:16  
Anonymous Anonyymi said...

Perinteiset kohtaamiset tapahtuvat live-elämässä, eivät netin kautta.

Mene hyvä mies ihmisten ilmoille.

21:22  

Lähetä kommentti

<< Home