lauantaina, joulukuuta 12

Tavoittelemisen arvoista

Kauppalehti Optio. Mittatilauspukuihmisiä, johtajia. Audi-mainos. Viiniklubi. 80 euron viinipullo. Hienostoravintola-arvosteluja. Mercedes-mainos. Klassista musiikkia. Sikariklubi. Rolex-mainos.

Vittu mitä paskaa. Kaikki vain siksi, että saisi mahdollisimman monella tavalla näyttää muille olevansa (taloudellisesti) hyvin menestyvä ihminen.

6 Comments:

Blogger Miss Midnight said...

Entä jos vain sattuu tykkäämään hyvinistuvista vaatteista, tietynlaisesta autosta ja sikareista?
Miksi 8 euron viinipullon ostaminen olisi yhtään sen ylevämpää kuin 80 euron?

19:23  
Anonymous Anonyymi said...

Klassinen musiikki eri kontekstissa on jes. Voisin kyllä maistaa 80 egen viiniäkin , sillä oikeasti niissä on jo eroa kahdeksan euron eri puolin.

Ymmärrän siis silti sun postauksen ja samalla linjalla olen kanssasi.

03:19  
Blogger otus said...

Nyt oli kyse tietylle kohderyhmällä suunnatusta kokonaisuudesta, johon on tarkoituksenmukaisesti valittu tiettyjä asioita. Ja kuinka ollakaan, ne yhdessä muodostavat sen perinteisen rikkaan snobin stereotyypin.

16:46  
Anonymous Cybbis said...

Joo tulee mullekin Optio liiton kautta ja mun palkalla ja työnkuvassa en koe yhdenkään artikkelin kanssa samaistumisen tunnetta. Lähinnä koko läpyskä maistuu hennon tammiselta, kevyen kuplivalta vattuilulta.

10:48  
Anonymous Anonyymi said...

Mainio kommentti, Cybbis! Tosin omasta mielestäni O maistuu kulmikkaan tanniiniselta ja olisiko maussa vivahde yliyrittämistäkin? (Naistenlehtien puolella muuten samaa suussa narskahtelevaa tunnetta aiheuttaa Gloria. Suosittelen lämpimästi.)

17:34  
Anonymous Anonyymi said...

Kiva, että täälläkäy muitakin anonyymejä. :) Tää on mun lemppariblogi

00:24  

Lähetä kommentti

<< Home