sunnuntaina, joulukuuta 7

Tip tap

Pikkujoulut voisi vaikka kieltää. Ainakin sellaiset, joissa saa rajattomasti ilmaista viinaa, jolla kylvettää kaikki aivosolunsa. Osittain siitä kylvystä varmaan johtuikin, että seuraavana päivänä lähes yhtä armottoman setin vetäminen vaikutti hyvältä idealta. Luvassa taitaa olla Jurassic Parkin karmein jatko-osa.

Julkaistujen ja julkaisemattomien avautumistekstien perusteella tänä viikonloppuna sosiaalinen avuttomuus konkretisoitui jotenkin tavallista selkeämmin. Pikkujouluaikana ilmeisesti passiivisimmatkin pelimiehet kaivautuvat koloistaan esittelemään kykyjään. Päästäkseen kololle. Rumpufilli. Tappiomielialaa lietsoo entisestään se, kun näkee tyyppejä, joita piti itseäkin surkeampina reppanoina, mutta jotka ovat kuitenkin jostain taikoneet naisen käsipuoleensa.

Sitten asiaan. Kuka keksi aikanaan, että vaatteiden käyttäjän sukupuoli pitää määrätä napituksen tai vetoketjun puoleisuudella (sovitaan että tuo on täysin validi sana), vaikka vaate olisi niin käyttötarkoitukseltaan kuin ulkonäöltään muuten täysin sukupuolineutraali? Ja mikä tärkeämpää, miten tuo vaatteiden käsittämätön sukupuolittaminen on sallittua vielä tänä tasa-arvon kulta-aikana? Naisasialiike toimikoon.