perjantaina, marraskuuta 10

Juppailuako tämäkin

On se vaan hienoa tämä nykytekniikka. Junamatkankin voi kuluttaa rattoisasti bloggaamalla (edelleen kahdella geellä). Kukkarokaan ei kevene, kun alla on firman läppäri ja liittymä. Jossain kohtaa tätä väliä kyllä iskee GSM-katve, mutta toistaiseksi bitti liikkuu ihan normaalisti.

Voi hitsin hitsi. Täytyy sanoa, että nämä Peteliuksen viimeisimmät tuotokset (oikeastaan en ole jaksanut tarkistaa, ovatko Peteliuksen kynästä) ovat huikean paljon parempia, kuin Kallialan kanssa aikanaan tehdyt täysin ala-arvoiset ja aivottomat pakkohuumoriväännökset, jotka enimmäkseen perustuivat typeriin hokemiin. Nauratti ehkä keskenkasvuisia kersoja. Näillä viimeisimmillä tarkoitan siis lähinnä Team Ahmaa ja sitä toista, jossa miesten ja naisten stereotyyppiset sukupuoliroolit oli ikään kuin käännetty ihan toisinpäin. Harvemmin sanon näin kotimaisesta viihteestä, mutta lievästä itsensä toistavuudesta huolimatta todellakin kekseliästä ja katsottavaa.

Ja minkä kumman takia tuo nainen vahtaa jatkuvasti. Ihan kuin näkisi ensimmäistä kertaa elämässään kannettavan tietokoneen.