sunnuntaina, heinäkuuta 31

Kiltti ja huomaamaton

Haukotus. Lievä krapula ja muutenkin aika vetämätön olo, eilinen kun vei kaiken energian. Oli vaihteeksi ihan kiva ilta kavereiden kanssa viihteellä. Kotipaikkakunnalla on sen verran pienet piirit, että väkisinkin näkee baarissa tuttuja kasvoja.

Juutuin tanssilattialle tarkkailemaan yhtä söpöä tyttöä. Sillä oli niin uskomattoman lempeät silmät. Taisin tuijottaa vähän liikaakin. Muutaman kerran se vilkaisi suoraan silmiin ja hymyili veikeästi. En kuitenkaan saanut itsestäni irti sen vertaa, että olisin yrittänyt jutella, vaikka tyttö ihan vieressä tanssikin melkein koko ajan. Sitten siihen tulikin se pitkä ja komea tyyppi, joka omi tyttösen itselleen. Jälleen yksi hukattu tilaisuus...

Ai niin. Jossain vaiheessa samainen tyttö hymyili minulle näyttäen "peukalo pystyssä" -merkin molemmilla käsillään. Mitä ihmettä tuon olisi oikein pitänyt tulkita tarkoittavan? En osannut muuta kuin hymyillä takaisin. Jostain takaraivostani kuitenkin nousi esiin ikävän mahdollinen vaihtoehto: "tsemppiä vaan, luuseri!". En yrittänyt enää arvailla.

Mikä mahtaa olla todennäköisyys sille, että ihmiset, joista tänne kirjoitan, lukevat tekstini ja tunnistavat niistä itsensä? Varmasti häviävän pieni.