lauantaina, maaliskuuta 5

Tuparit

Ilta sujui aika lailla odotetusti. Pieni kämppä oli täynnä porukkaa, ja booli teki kauppansa. Omia juomia oli mukana normaalia vähemmän ihan vaan tuon boolin takia. Pari kertaa on käynyt niin, että liika booli on lopettanut illan varsin epämiellyttävällä tavalla..

Kavereita ja puolituttuja, kaikkien kanssa ihan kiitettävästi jutun juurta. Ainut harmillinen juttu on se, että kaveriporukassani on tapahtunut jo aika paljon pariutumista. Kateellisena joutuu kuhertelua katselemaan.

Loppuilta baarissa. Maleksimista ja kuljeskelua sinne tänne. Epätoivoisia keskusteluyrityksiä taustahälyssä puoliksi huutamalla ja humalatilan ansiosta sössöttämällä. En ole oikein koskaan oppinut pitämään tällaisesta baarisosialisoinnista. Niinpä istuin lopulta sohvalle tutkailemaan ympäristöä mahdollisen ihmepelastuksen toivossa. Ihmepelastuksella tarkoitan kuin tyhjästä ilmestyvää tyttöä, joka on jostain syystä iskenyt silmänsä minuun ja päättänyt tehdä illastani muistamisen arvoisen. Näinkin jopa käy joskus, ehkä kerran vuodessa..

Taksijonossa oli helvetin kylmä.