perjantaina, maaliskuuta 25

Politiikkaa

Hesarin verkkoliite kertoo Bushin suosion laskeneen ennätyksellisen alhaiselle tasolle. Helvetin idiootit, nyt on liian myöhäistä! Valitsitte sen jo toiselle kaudelle. Uutisessa veikkaillaan, josko asiaan olisi vaikuttanut tämä aivokuolleen naisen elossapitojupakka, johon Bushkin otti niin selkeästi kantaa. No tietenkin vaikutti. Ketään omilla aivoillaan ajattelevaa ihmistä tuskin yllätti se, että Puska toimi tässäkin asiassa kuin kuka tahansa typerä konservatiivi. On jotenkin surkuhupaisaa, että halutaan pitää näitä vihanneksia väkisin hengissä, samalla kun amerikkalainen sotakoneisto tappaa maailmalla siviilejä, vahingossa.

Nämä jenkkien konservatiivit eli republikaanit saavat kyllä vereni kiehumaan. Siinä on meillä lauma pelkkiä oman edun tavoittelijoita. Nehän tyrmäävät lähes kaikki maailman yhteistä hyvinvointia tai tasa-arvoisuutta tavoittelevat hankkeet. Pääasia, että omalla jengillä on sairaasti hynää ja tulevaisuus turvattu. Olemme tuhoontuomittuja niin kauan, kuin konservatiivit ovat vallassa.

Pakko huomauttaa, että en oikeasti seuraa jenkkipolitiikkaa niin tarkasti. Lähinnä vain eri uutislähteiden juttuja. Ja onhan meillä tietenkin Michael Moore, tuo jenkkien Hannu Karpo. Vaikka mies esittääkin asiat yleensä kärjistettyinä ja totuuspohjaa muunnellen, on hänellä silti paljon oikeaa asiaa. Täytyy muistaa, että todellista kansallista tai kansainvälistä huomiota saa vain lievällä sensaatiohakuisuudella.

Hyvä jenkkivihaajan perusteos on Michael Mooren kirja Stupid white men. Suosittelen lämpimästi. Jos tämä kirja ei saa sinua suuttumaan, olet itsekin tyhmä konservatiivipaska ja saat luvan painua pois blogiani lukemasta.