tiistaina, maaliskuuta 22

Inspiraatiokuoppa

Kiinnostukseni bloggausta kohti on ainakin toistaiseksi hieman hiipunut. Johtuu varmaan osittain siitä, että kiire ja koulustressi on haudannut alleen kaiken inspiraation. Voisin tietty kirjoittaa tänne koodinväännön vittumaisuudesta, mutta veikkaan että se kiinnostaisi niin kovin harvoja. Vaan eihän minua itseäni oikeastaan kiinnosta, mitä tästä blogista ajatellaan. En edelleenkään kirjoita tätä kenellekään. Muut saavat ihan rauhassa metsästää Kuukkeleita kieli perseessä...

Huomasin, että vaikka miten yrittää seuloa itselleen hyviä blogeja luettavaksi, useimmat käyvät ennemmin tai myöhemmin ärsyttäviksi tai muuten vaan tylsiksi. Samojen juttujen toisto kuolettaa minkä tahansa blogin. Kyllä, minäkin toistan itseäni. Kukaan ei voi olla jatkuvasti ylettömän nokkela. Oikeastaan teksteistäni löytää vain harvoin todellisia oivalluksia.

Jos tilin saldo olisi vähänkin parempi, vaihtaisin vanhan kannettavan Minidiscini uuteen MP3-soittimeen. Nyt kun Sony viimein antoi periksi ja tuli mukaan MP3-markkinoille, on laatuakin todennäköisesti odotettavissa. Nämä tietokonevalmistajien MuVot, iPodit sun muut lienevät äänenlaadultaan aika surkeita. Muutama lukemani testikin on sen osoittanut. Ja kyllä sillä äänenlaadulla on mielestäni paljonkin merkitystä. Laadukkailla, taustamelua tehokkaasti vaimentavilla kuulokkeilla erot tulevat selkeästi esiin.

1 Comments:

Blogger PA said...

Varmuuden vuoksi mainitsen, että (ainakin) Mikrobitin testissä, jossa iPodin äänenlaatu teilattiin käytettiin versiota, jonka softaa ei ollut päivitetty. Huono äänenlaatu vaivasi siis nimen omaan kolmannen sukupolven iPodia (nykyään menossa neljäs) tietyllä softaversiolla.

Vaan enpä ole hifisti, tyytyväinen käyttäjä vain.

08:09  

Lähetä kommentti

<< Home