lauantaina, maaliskuuta 12

Saunomista ja mietiskelyä

Mikään ei kyllä paranna pientä krapulaa yhtä hyvin kuin kunnon saunasessio. Lämpö rentouttaa lihakset ihan itsestään. Täytyy tietty muistaa suorittaa pientä nestetankkausta, ettei pääse vallan kuivumaan.

Sorruin taas ajatuksissani miettimään viime aikoina näkemiäni kauniita kasvoja. Voisin kiintyä niihin enemmänkin ihan tuosta vaan, ihastuminen lienee tapahtunut aina välittömästi. Tuntuu siltä, että ihastun nykyään entistä helpommin ja nopeammin. Pienikin sosiaalinen kontakti jonkun ei täysin susiruman tytön kanssa, niin olen jo puoliksi myytyä miestä.

Luulen, että en edes ihastu enää itse ihmiseen, vaan ihastun siihen läheisyyteen, jota niin harvoin saan kokea. Kun tarpeeksi kauan potee jonkinasteista yksinäisyyttä, aivot alkavat salaa laskea sitä ihmisten pariutumiseen liittyvien ominaisuuksien rimaa. Pääasia on, että tavoitteeseen päästään, kaikki muu muuttuu vähitellen toissijaiseksi.

Vaikka miten yrittää välillä uskotella, että ei kuulu pahimpiin laumaeläimiin ja viihtyy hyvin kyllä ihan yksinään, jossain vaiheessa aina huomaa huijaavansa itseään. Oma mieliala ei valehtele. Fiilikset näyttävät karun totuuden.

1 Comments:

Blogger Vt said...

Pieni krapula on parasta mitä voi kuvitella, se kun on niin kovin helposti parannettavissa. Toisaalta se aiheuttaa jopa merkittäviä muutoksia ajatuskulussa, esimerkiksi läheisyydenkaipuun... Hei, miksi minä tätä tänne kerron, eihän tämä olekaan kenenkään muodikkaan city-naisen blogi!

21:28  

Lähetä kommentti

<< Home