maanantaina, helmikuuta 21

Hoo kaks oo

Aih ja voih. Käsiä särkee eilisen punttitreenin jäljiltä ja niska-hartiaseutu on muuten vaan ihan lukossa. Silmätkin ovat kuivat ja väsyneet. Kaiken lisäksi tuo helvetin lämpöpatterin vesiputki tuolla nurkassa päättää naksua itsekseen tasaiseen tahtiin. Ei auta vaikka mitä tekisi. Kai se johtuu lämpötilan muutoksista.

BBC:n mukaan eurooppalainen tiedemiestiimi uskoo löytäneensä Marsista otetuista kuvista jäätyneen maanalaisen meren. Meri sijaitsee lähellä planeetan päiväntasaajaa ja on oletettavasti syntynyt jonkin katastrofinomaisen tulvan seurauksena. Tätä ajatusta tukevat myös pinnalla nähtävissä olevat virtausuomat. Mars-luotain laskee lähiaikoina vapaaksi laitteen, jolla on tarkoitus paikantaa syvällä planeetan pinnan alla oleva ikijää. Näyttää joka tapauksessa siltä, että Marsissa on jokin aika sitten ollut paljon nestemäistä vettä, mikä taas tarkoittaa sitä, että siellä on mahdollisesti ollut elämää. Jännää.

Vielä tässä pitäisi jaksaa lukea huomiseen tentinpuolikkaaseen. Pahasti taas vaikuttaa siltä että nämä kaikki hommat jyräävät tämän pienen opiskelijapojan matalaksi.