tiistaina, joulukuuta 28

Valkoista valtaa?

Tylsää. Tarkoitus olisi lähteä takaisin vasta uudenvuoden jälkeen, mutta alkaa tuntua siltä, että pitkästyn kuoliaaksi vielä tämän vuoden puolella. No, ehtiipä ainakin katsella kylliksi oikein luvallista töllöä.

Katsoin dokumenttia jostain jenkkien uusnatsiyhteisön keulahahmosta. Tom Metzger taisi olla nimi. Ja taas kerran onnistuin yllättymään ihmisten tyhmyydestä. Suurimmalla osalla suunsa aukaisseista idiooteista oli jostain keskiajalta peräisin oleva asenne. Minkäänlaisia järkeviä perusteita rasistisille käsityksille ei löytynyt. Eräskin nainen, joka oli ottanut 11-vuotiaat kaksostyttönsä pois koulusta opettaakseen niille itse kotona "valkoisen rodun ylpeyttä", kertoi miten hän ei pitänyt muiden rotujen edustajien tavasta "pälpättää vierailla kielillä". Hänen mielestään myös 90% vierasmaalaisista ei näytä miellyttäviltä.

Toisessa paikassa haastattelijaa kohtaan oltiin todella vieraanvaraisia aina siihen asti, kun tämä vihjasi saattavansa olla juutalainen. Jo muuttui ääni kellossa. Mistäpä nämä järjen jättiläiset olisivat muuten saaneet tietää, että haastattelijaakin pitäisi vihata. Repeilin naurusta. On sangen huvittavaa, miten nämä raukat, jotka mesoavat kovaan ääneen hakaristikrääsänsä kanssa, eivät tajua, kuinka paljon erirotuisia ihmisiä on kosketuksissa heidän jokapäiväiseen elämäänsä, vaatteisiinsa, ruokaansa..

"Tahtoo!", sanoo 3-vuotias lapsi. "No kun mä halu-an!"

Oolrait. Sopii hyvin. Annetaan uusnatseille oma pala maata jostain keskeltä ei-mitään ja katkaistaan kaikki yhteydet ulkomaailmaan. Siellä saavat rauhassa myrkyttää pienen yhteisönsä geenipoolin. Kumpi kuolee ensin, aate vai natsit? Ei sillä, että kiinnostaisi paskan vertaa.