lauantaina, joulukuuta 11

Putki päällä

Tuli vaihteeksi kahden päivän baariputki. Kaveri tarjoili mahdollisuutta jatkaa vielä kolmannella päivällä, mutta pakko jättää väliin lähestyvien tenttien takia. Krapulapäivä on aina tenttilukemisen tehokkuuden kannalta aika hyödytön. Harmittaa kyllä. Paikalla olisi kuulemma ollut harvinaisen iso lauma tyttöjä ja vain muutama äijä. Ja vähäsen naiskontaktia ei olisi ollenkaan pahitteeksi juuri nyt. Vaan minkäs teet.

Viime yönä bussissa onnistuin taas saamaan viereeni taukoamatta puheripuloivan kännitilittäjän. Kai se on sitä paljon puhuttua sosiaalisuutta, jota itsekin pitäisi harjoitella. Ei vaan lievässä laskuhumalassa jaksa hirveästi kiinnostaa jonkun täysin tuntemattoman tyypin selitys. Joku tyttönen näytti välillä vilkuilevan meikäläistä. Katseissa vaan on sellainen hassu juttu, että huomatessaan jonkun toisen katsovan, täytyy ehkä hetken päästä tarkistaa katsooko se toinen mahdollisesti vieläkin. Jos ensimmäinen katsekontakti on täysi sattuma - hyvin usein on, eihän sitä viitsi aina maahan tuijotella - ja kumpikin osapuoli harrastaa tätä tarkistelua, syntyy omituinen tilanne jossa kumpikaan ei tiedä miksi toinen silmäilee.

Taas on blogeissa lueteltu suosikkibiisejä omilta soittolistoilta. En vain oikein ymmärrä, mikä on homman tarkoitus. Vaikka sitä sattuisikin löytämään jonkun toisen, jolla on täsmälleen samanlainen musiikkimaku, ei se vielä tarkoita että tällä olisi muuten mitenkään samankaltainen ajatusmaailma. No, ehkä yritän turhan vakavasti repiä merkitystä harmittomista ajanvietejutuista.

1 Comments:

Blogger PA said...

Luuletko, että on reilua mennä kirjoittamaan samoista asioista, joista toinen on aikonut kirjoittaa? :) Tuo katsejuttu on taas niin kovin totta...

04:10  

Lähetä kommentti

<< Home