sunnuntaina, joulukuuta 12

Maineikkaat nännit

Koko päivä kului taukoja lukuunottamatta lukemiseen. Noita taukoja vaan tahtoi kertyä harmillisen paljon. Perusteita tauoille oli ei-niin-yllättävän helppo keksiä. Itseään on helppo pettää. Onneksi tentteihin on vielä jonkin verran aikaa. Jos sitä lukumotivaatiota löytäisi vaikka huomenna paremmin.

Jottei kirjan ääreen vallan nukahtaisi, täytyy valita jotain sopivaa lukumusiikkia. Aivan mikä tahansa musiikki ei kelpaa. Jos se on liian mieluista tai mukaansatempaavaa, huomio karkaa. Jos se taas on liian rankkaa tai liian vaihtelevaa, se häiritsee keskittymistä. Vokaalejakaan ei juuri saisi olla. Olen todennut, että parasta on rauhallinen ambientti tai leppoisa progejammailu. Ne soljuvat itsekseen taustalla luoden miellyttävän ilmapiirin ilman että häiritsevät liikaa.

Ai niin. Olen vallan unohtanut ottaa kantaa Jonna Tervomaan nänneihin. Ne oli ihan kivat. Tervomaa taisikin olla ainut jonka linnanjuhlapukeutumisessa oli vähän munaa.. tai siis nänniä. Ei tuosta noussut keskustelu tainnut kuitenkaan ihan Janet Jacksonin tissikohulle vetää vertoja. Todennäköisesti maamme pahimmat kukkahattulehmät kuitenkin kusivat pari päivää rikkihappoa. Oikein niille.