perjantaina, marraskuuta 6

Tautista

Röh röh...

En muista olenko maininnut, mutta minulle sanottiin joskus ohimennen, että näytän liian kiltiltä. Ehkä ongelma onkin siinä, että vaikka ehkä näytän kiltiltä, olenkin kuitenkin turhan töykeä ja epähuomaavainen. Nykyään tuntuu kyllä useimmiten siltä, että näytän lähinnä tympeältä, ainakin ollessani liian kyllästynyt väläyttelemään kohteliaisuushymyjä ilman syytä. Tiedä sitten onko ilmeillä sen suurempaa merkistystä. Palaseni muodostavat jotenkin sellaisen kokonaisuuden, joka ei vaan herätä mielenkiintoa. Ja vaikka herättäisikin, siihen ei sitten liity missään nimessä sukupuolten välistä vetovoimaa.

Mitä tuohon tavallisten tyttöjen huomiointiin tulee, näkisin, että kaltaiseni ikisinkut oppivat kyllä melko varhaisessa vaiheessa tunnistamaan ne tapaukset, joiden perään on turha katsella. Ja tämä taas ei tietenkään tarkoita sitä, että kaipaisin seurakseni mitä tahansa sotanorsuja.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pikaista paranemista!

Kiltteydessä ei kyllä pitäisi olla mitään vikaa! Liikut paikoissa, joissa kiltteyttä ei osata arvostaa. Mielestäni tätä blogia lukiessa sinusta on saanut sellaisella hyvällä tavalla kiltin ja kohteliaan kuvan. Sinulla on kärkeviä, mielipiteitä, mutta perustelet ne älykkäästi. Et siis vaikuta liian kiltiltä.

Väittäisin, että et voi olla oikeasti "töykeä ja epähuomaavainen", kun kerran itse sen tunnistat: oikeasti töykeät ja epähuomaavaiset ihmiset eivät edes tajua käytöstään. Ehkä tuo käyttämäsi "turhan" sitten kuvaa sitä, että se on jotenkin tahallista? Ymmärrän kyllä, mikäli näytät tympeältä.

En muuten usko, että olet ikisinkku. ;-) Varmasti löytäisit kumppanin, mikäli pääsisit sellaiseen tilanteeseen, että saa rauhassa tutustua toiseen jonkun yhteisen harrastuksen tai opiskelun parissa.

Täällä netissä on muuten niin paljon yksinäisten, mukavien ihmisten blogeja, että voisitte joskus tavata livenä.

Muista levätä kunnolla!

08:15  
Anonymous Anonyymi said...

örrmörr

13:06  
Anonymous Anonyymi said...

Koska kannustushuutoja täältä jo kivasti löytyy.

Tuntuu että kierrät samaa epävarmuuden kehää. Sieltä löytyy hyvin aineksia kiltteyteen (nössöyteen?), töykeyteen ja kohteliaisuushymyihin. Siihen stemmaa myös kivasti se, että naiset on raamitettu niin, että ovat joko saavuttamattomia tai hyljeksittävän karseita. Eipä tule tarvetta riipiä syövereistä esiin tai vaikka ihan rakentaa alusta asti tervettä itsevarmuutta, rohkeutta, vuorovaikustustaitoja jne.

Mutta mikäs siinä, kukin tekee omat valintansa ja kuluuhan se elämä noinkin.

19:13  

Lähetä kommentti

<< Home