torstaina, heinäkuuta 23

Gaussin käyrän päässä on yksinäistä

Joskus taannoin kirjoitin jo siitä, miten karsaasti katson varattujen kavereiden flirttitouhuja baareissa. Vaan mitäs sitten, kun varattu kaveri käy oikein panemassa jotain pikatuttavuutta? Mietin, olisiko oikein käräyttää kyseinen tyyppi, varsinkin kun ei ollut kyse kovin läheisestä ystävästä. Totesin kuitenkin, että temppu tuskin oli ensimmäinen laatuaan, enkä oikeastaan saavuttaisi paljastamisella mitään. Ei ole minun asiani tuomaroida muiden ihmissuhdekiemuroita, vaikka pistääkin vihaksi, että muiden pyörittäessä useita naisia minulle ei tunnu liikenevän edes sitä ainutta. Vaikea sanoa, miten itse toimisin, jos sattuisin olemaan yhtä ihmissuhdetaitoinen ja vetovoimainen äijä.

Kuvitellaanpas sitten sellainen hypoteettinen tilanne (ei liity edelliseen), että on tyttö, jossa saattaisin mahdollisesti herättää kiinnostusta. Kuviossa on kuitenkin tavalla tai toisella mukana pari muutakin tyyppiä, jotka niinikään ovat saman tytön huomion perään. No, melko suurella todennäköisyydellä en ole se ykkösvaihtoehto, joka eniten kiinnostaa. Veikkaisin, että mikä tahansa kilpailu- tai vertailuasetelma tekee minusta altavastaajan, mikä tarkoittaa käytännössä välitöntä luovutustappiota, sillä kilpailuhenkeä minulta löytyy tässä asiassa niukasti.

6 Comments:

Anonymous PahaKarma said...

Sä puhut niin asiaa. Aina.
Itse otin kantaa hieman eri näkökulmasta blogikirjoituksessani

13:35  
Anonymous Anonyymi said...

Kuulostat niin samalta kuin ystävättäreni.

19:04  
Blogger Karkandula said...

Minkä hiton taki pitäis olla hiljaa häntäheikeistä? Ylpeistä jätkistä vaan legendaa ja totuutta jakoon. Häntisten käräyttäminen on herkkua.

19:13  
Anonymous Anonyymi said...

Apua mitä tekstiä :) Jos ei naista löydy muutenkaan, niin ei sitä kavereiden käräyttely helpota. Haluaisitko edes olla jonkun second choice?

Tätä blogia selaillessa on jäänyt mielikuva että silloin kun joku nainen on ottanut kontaktia, niin olet itse nopeasti perääntynyt, koska eukko on aina ollut liian "jotain". Suosittelisin purkamaan painetta ja tuskaa tästä päästä, enkä kiukuttelemaan siitä että mulle kans kun kavereillakin on.

19:57  
Anonymous Anonyymi said...

mahtavaa! asioita!

11:24  
Anonymous Anonyymi said...

lupaavasti

06:44  

Lähetä kommentti

<< Home