perjantaina, heinäkuuta 24

Eliittijengi

Briteissä hallitus on päättänyt vaatia kaikkien lasten kanssa työskentelevien taustat tarkastettavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien on ilmoittauduttava valvontarekisteriin, mistä vielä peritään maksu. Kouluissa vierailevat suositut lastenkirjailijat eivät asiasta riemastuneet, vaan päättivät lopettaa vierailunsa. Ihan oikein, paniikkimopo on jo karannut käsistä. Enteet olivat nähtävissä heti silloin, kun pedofiilistä tuli muotisana. Nyt sitten ihmetellään sivusta, mihin kaikki miespuoliset opettajat ja muut tärkeät kasvatushenkilöt katoavat.

New Jerseyssä puolestaan tehtiin ratsia, jossa pidätettiin kymmeniä poliitikkoja, pormestareita ja rabbeja. Poliitikkoja epäillään korruptiosta ja rabbeja taas rahanpesusta hyväntekeväisyysjärjestöjen avulla. Yksikin rabbi oli ilmeisesti tehnyt elinkauppaa seurakuntalaistensa munuaisilla. Kerrassaan hienoa possea.

Ei se maailma, vaan ne ihmiset. Onko oikein että ns. kunnolliset ihmiset saavat aina kärsiä vähemmän kunnollisten sotkuista ja tempauksista? Vaikka en ihmisten erottelua sinänsä tuekaan, en välttämättä laittaisi ollenkaan vastaan, jos joku kokoaisi yhdelle saarelle tai mantereelle pelkästään aidosti hyviä ihmisiä elämään keskenään ja tietyssä määrin eristyksissä muusta maailmasta. Vaan millaisella mittarille ne kunnolliset tyypit sitten valittaisiin? Hakkaa minut.