maanantaina, lokakuuta 9

Kulinarismia

Hyvä ja (ainakin puoliksi) terveellinen proteiini-iltapala syntyy maitorahkapurkista, mustikoista ja lusikallisesta sokeria. Joku voisi kutsua tuota mustikkarahkaksi, mutta meikäläisen versio on siis niin yksinkertaistettu kuin mahdollista. Ei mitään kermaa tai vatkaamista. Muutenkin harrastan tiettyjen ruokalajien valmistamisvaiheiden karsimista. Miksi vaivautua tekemään makaroonilaatikkoa, kun voi vaan yhdistää keitetyt makaroonit ja paistetun jauhelihan sellaisenaan. Lisäksi vähän juustoa jos siltä tuntuu. Tai miksi tehdä nakkimunakas, kun voi ihan hyvin syödä paistetun munan ja nakit erikseen. Yhtä hyvältä maistuvat.

Onhan se kiva aina joskus tehdä jotain vähän monimutkaisempaakin sapuskaa, mutta yleensä ruoka on meikäläiselle välttämätön paha. Syömisen nautinto ei ole niin iso juttu, että siihen kannattaisi hirveästi panostaa.