sunnuntaina, lokakuuta 2

Viimeinen näytös

Kokonaisuudessaan aika epäonnistunut päivä. Tenttiluvut jäivät minimiin, enkä muutenkaan kyennyt heräämään puolihorroksen kaltaisesta tilastani. Viikonlopusta jäi käteen lähinnä sellainen huomio, että gini on yllättävän hyvää, kun sitä vaan lantraa sopivasti ja oikeilla aineilla. Ensi viikon vedänkin sitten heti maanantaiaamusta lähtien rautaisella sotilaskurilla. Ei mitään ylimääräisiä huvituksia.

Kelailin mielessäni tätä juttua tytön kanssa. Pakko kai se on myöntää, että vaikka yhteinen hengailu onkin ihan mukavaa, ei minulla ole todellista läheisyydenkaipuuta, eikä tyttö pyöri mielessä jatkuvasti. Kai tästä voi jo päätellä tarpeeksi. Kipinä on liian heikko. Taidan siis minimoida tappiot ja lopettaa sivistyneesti tähän. Ei väkinäisestä jatkamisesta seuraisi mitään hyvää.

Olen aina ollut vakaasti sitä mieltä, että olen mielummin vaikka yksin, kuin tyydyn mihinkään kompromissiin. Näin ajattelen edelleen. Tällainen periaate taitaa sotia jonkin verran markkina-arvoteorian oppeja vastaan, mutta siinähän sitten sotii. Siinäkin teoriassa on aukkonsa. En kiellä etteikö siinä olisi myös paljon järkeä, mutta kukapa moisia oikeassa elämässä orjallisesti noudattaa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

On se ymmärrettävää. Ei siinä ole mitään vaikeaa.

Jos ei kolahda kunnolla, ei kannata tyytyä pieneen kilinään. Ihan kiva ei ole koskaan tarpeeksi hyvä.

Itse olen nirso. Pitää tosiaankin tuntea varmuutta toisesta ihmisestä, että se on juuri sellainen sopiva. Tai, oikea ihminen on se, joka ei jätä arvailun varaa.

Kerran on niin käynyt. Ohi meni. :/

22:51  

Lähetä kommentti

<< Home