torstaina, syyskuuta 22

Falskisti ryhdikäs

Olen ihan yllättänyt itsenikin tällä hektisellä aikataulullani. Harkkoja, ryhmäkokouksia, kotitehtäviä, kaupungilla ja leffassa ravaamista. Kaikkea ehtii kyllä, kun jättää tässä tuolissa laiskottelun vähemmälle. Juurikin tässä tuolissa, jossa nyt istun ja kirjoitan. Ja tämä on vielä ihan paska tuoli. Vaihtoon joutaisi.

Viikonlopuksi täytyy lähteä alkukotiin ruumiilliseen työhön. Ei huvittaisi pätkääkään. Pitänee tehdä siitä mahdollisimman pikainen visiitti. Mun tuurillani vaan mystiset terroristit pätkäisevät kiskot tuosta väliltä niin, etten vahingossakaan pääse ajoissa takaisin Tampereelle. Sittenpä tylsistytään.

Pieni yhteiskuntakriitikko ärjyy taas raivokkaasti sisälläni. Tämä viimeaikainen hulabaloo tekijänoikeuslain ympärillä ärsyttää harvinaisen paljon. Missä niitä joukkotuhoaseita nyt on? Olisi meinaan kovastikin käyttöä. On täysin käsittämätöntä, miten tuollaiset älyn jättiläiset ikinä pääsevät noin korkeisiin virkoihin ja johtotehtäviin. Nimiä tuskin tarvitsee erikseen mainita, seuratkaa toki uutisia.