keskiviikkona, elokuuta 31

Kieltolaki

Nyt taas muistan, miksi vihaan alle 15 asteen lämpötiloja. Tarpeeksi viileässä pienikin tuulenviri saa silmäni vuotamaan vettä. Asialle ei oikein voi mitään, ja sekös on harvinaisen ärsyttävää. Silmiä siristellessäni näytän kuin itkua pidättelevältä peruskoululaiselta, jolle isot pojat ovat juuri välitunnilla huudelleet ilkeitä.

Päätin täten julistaa kaikki kotimaiseen Big Brotheriin liittyvät kirjoitukset pannaan tässä meidän blogiyhteisössä (tai teidän, minähän olen vain viaton sivustakatsoja). Kukaan ei kirjoita enää sanaakaan kyseisestä aiheestä. Tämän lukeneena olet nyt velvoitettu noudattamaan kieltoa. Kiellon rikkomisesta seuraa armottomia sanktioita. Minä tulen vaikka henkilökohtaisesti 50 hervantateinin kanssa rankaisemaan syyllisiä pesäpallomailoin.

Vaikka runojen ja lyriikoiden viljely blogeissa onkin rasittavaa, päätin nyt alentua moiseen, ainakin yhden säkeen verran. Päässäni on koko aamun täysin tuntemattomasta syystä soinut joskus kauan sitten kuultu peruslattea Suomi-iskelmä.

".. kun kaikki mennyt on niin jäljelle jää vain tuo, ihmisen ikävä toisen luo .."