maanantaina, elokuuta 22

Aromipesä

On virhe ostaa liian hyvältä tuoksuvaa deodoranttia. Siis sellaista joka tuntuu turhan hyvältä omassakin nenässä. Sitä tulee sitten nuuhkittua ihan huumassa pitkin päivää. Hajusteettomat tai muuten vaan miedot antiperspirantit ovat muutenkin parempia. Ne kestävät ihan eri tavalla kuin perushyttysmyrkyt, kuten esimerkiksi Axe, joka pettäessään sekoittuu hienhajuun ja tuloksena on karmea pistävä löyhkä.

Ei arkena tarvitse edes tuoksua erityisemmin miltään, kunhan on suihkussa muistanut käydä kuluvan viikon puolella. Jo pelkät puhtaat hiukset tuoksuvat ihan kivalta. Tämä ihan vinkkinä niille tädeille ja sedille, jotka jättävät peräänsä sellaista hajustevanaa, johon meinaa tukehtua kovempikin karpaasi. Itsekin käytän partavettä vain viihteelle lähtiessäni.

Onhan noilla tuoksuilla oma vaikutuksensa. Ainakin siellä baarissa, jos yleensä tupakansavulta mitään haistaa. Pari kertaa on jollain tytöllä ollut sellainen suloisenkirpeä saippuainen tuoksu, joka vei melkein jalat alta. Sellainen tuoksu, josta ei vaan saa tarpeekseen.