torstaina, elokuuta 18

Tuhma vai kiltti

Koomista, että nyt kun työsopimusta on jäljellä enää parisen viikkoa, tekemistä tarjoillaan joka suunnalta. Kesällä kuitenkin oli useampiakin sellaisia päiviä, jotka olisin aivan hyvin voinut istua kotonakin. Taidan huvikseni kysäistä, olisiko mahdollisuuksia jatkaa osa-aikaisesti.

Yritin hakea mielessäni jonkinlaista toistuvaa kaavaa sille, minkälaisista ihmisistä kiinnostun ja minkälaiset ihmiset kiinnostuvat minusta. Huomasin erottelevani kaikki menneet tuttavuuteni ns. kiltteihin tyttöihin ja sitten niihin vähemmän kiltteihin. Kilteissä tytöissä on jotain viattoman kaunista, enkelimäistä. Mutta minä kun olen myös tällainen kiltti ja hiljainen poika, yhdessäolo on sitten jotain aivan liian kilttiä, varovaista ja äänetöntä.

Jotenkin minuun kuitenkin taitavat vedota hieman enemmän ne kaikin tavoin räväkämmät tyttöset, joilta löytyy uskallusta. Ongelmana vaan on, että vähemmän kiltit tytöt kyllästyvät aika nopeasti hiljaisiin vässyköihin. Tuhman tytön unelmissa siintää kuitenkin se tuhma poika.