tiistaina, maaliskuuta 8

Normipäivä

Tänään on ollut jotenkin epätodellinen olo koko päivän. Johtuu varmaan siitä, että venytin aamulla sängystä nousemista taas ikuisuuden. Kun vihdoin ryhdyin tekemään aamiaista, aurinko porotti jo täysillä lämmittäen pientä kämppääni. Eipä sille vaan voi mitään, että pedissä on niin kovin mukava loikoilla. Lisäksi näin taas sellaista unta, johon pääsi heräämisen jälkeen helposti takaisin kun torkahti uudelleen.

Joku ihmetteli blogissaan, miksi miesten polkupyörässä on erilainen runko. Sama kävi minullakin joskus mielessä. Tai oikeastaan kummastelin niin päin, että miksi naisille pitää olla erilainen. Ehkä on ajateltu, ettei tyttösille ole niin soveliasta kiepauttaa aina jalkaansa siitä koko pyörän ylitse. Minulla ei tosin olisi mitään sitä vastaan, varsinkaan jos pyörän selkään on kipuamassa neitokainen lyhyessä mihihameessa...

Myöhäisillan TV-Shop esittelee jälleen mitä ihmeellisimpiä laiteuutuuksia pullamössökansan höynäyttämiseksi. Rahat pois tyhmiltä todellakin. Mainoksessa näytettävät ennen-jälkeen-kuvat ovat lähinnä huvittavia. Pienintäkään ihmetystä ei tietenkään herätä se, että ensimmäisessä kuvassa on läski karvarintainen äijä ja toisessa öljytty lihaksikas yläkroppa vailla karvan karvaa. Kaiken kruunaa joku entinen julkkis, joka kertoo käyttäneensä tätä (upouutta) laitetta jo 20 vuoden ajan.

1 Comments:

Blogger rahina said...

Se naisten fillarin rungon muoto on koska silloin joskus ajateltiin etteivät naiset käytä muita kuin hameita joten rungossa piti olla sellainen syvennys. Miesten pyörän vaakatangolla "pystyy" puolestaan kuskaamaan naista.
Mutta pakko myöntää on mukavaa ajella tiukkahameisen neidon perässä - valitettavasti pää ei anna periksi laskea keskinopeutta samalle tasolle...

12:58  

Lähetä kommentti

<< Home