sunnuntaina, lokakuuta 5

L-koodi

On suorastaan käsittämätöntä tämä Lapin Kansan toimitusjohtajan välitön julkinen ristiinnaulitseminen, johon ovat osallistuneet suunnilleen kaikki kynnelle kykenevät ja irtopisteitä halajavat. Eikö kenenkään mielessä ole edes käväissyt, millaista vahinkoa tällainen lynkkausjoukko saa aikaan, jos asiat eivät olekaan niin, kuin aluksi annettiin ymmärtää?

Minä en ainakaan pysty enää olemaan niin sinisilmäinen, että nielisin mitkä tahansa tasa-arvoon, seksuaaliseen ahdisteluun tai seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvät syytökset noin vaan pureksimatta. Nuo kun ovat meneillään olevan ajanjakson kuumia aiheita. Jos kyetään uskomaan, että Telanne vihaa lesboja ja erotti päätoimittajan sen takia, niin onko muka täysin poissuljettavissa se vaihtoehto, että Korhonen yritti pimittää haastattelussa tietoja, ja kun se lopulta iski häntä nilkkaan, keksi hän lesboudesta oivan keinon estää urakehityksensä tyssääminen. Syytöksen, jolle saisi helposti koko kansan tuen.

Ilkeä, vanhoillinen ja sovinisti toimitusjohtajamies vastaan lesboutensa kanssa nyky-yhteiskunnan asenteita vastaan kamppaileva, tasa-arvoa edistävä ja objektiivinen uranainen. Reilu asetelma.