lauantaina, syyskuuta 20

Yölinjalla

Ei helvetti. Puskipa melkoisen sysimustaa kiukkua eilisiltana. Savu melkein nousi päästä. Olin menossa suhteellisen täyteen lastatussa illan viimeisessä bussissa keskustaan, kun kuski ajoi pysäkille, jolla odotti ehkä noin 30 ihmisen lössi. Oli aika selvää, ettei suurin osa mahdu mukaan, joten kuskin avattua ovet keskimmäisestäkin tunki porukkaa sisälle. Naiskuski sammutti auton välittömästi, ja sitten odoteltiinkin ainakin 10 minuuttia poliisien saapumista.

Kyttäautoja tuli lopulta kolme, ja ei kun koko bussi tyhjäksi. Vitutti niin rankasti, että melkein avauduin yhdelle sinipukuiselle. Arvasin kuitenkin jo etukäteen miten siinä käy, joten ulostauduin lähelle etuovea, jolloin pääsin ainakin itse varmasti takaisin kyytiin. Monelle muulle taisi osua huono arpa. Todennäköisesti joku niistä koko tilanteen aiheuttaneista mulkuistakin pääsi kyytiin. Jos olisin testobodaaja ja olisin nähnyt tarkemmin, ketä ne olivat, olisin niin leiponut niitä pataan. Suomessa eivät olleet maailmaan putkahtaneet...

Ja tämähän oli jo toinen kerta. Edellisellä kerralla matkanteko tyssäsi, kun ulkkarit kurkku suorana kuorolaulaessaan päättivät säestää hakkaamalla käsillään bussin kattoa ja muita pintoja. En jaksa ymmärtää tuollaista käytöstä. Kulttuurieroja mun perse.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos.

18:35  

Lähetä kommentti

<< Home