sunnuntaina, lokakuuta 12

Jumissa

Pari viimeisintä reissua on taas osoittanut, että itsetunnolleni olisi varmasti parempi, jos lopettaisin yökerhoissa käynnin kokonaan. Mitä muuta muka voi päätellä siitä, että 9 kertaa kymmenestä mieli on illan päätteeksi ihan maassa?

Alkuillasta sitä yleensä jaksaa vielä uskotella itselleen, että nyt pidetään hauskaa ja etsitään uusia kontakteja, mutta jossain vaiheessa huomaa vain seuraavansa katkerana sivusta parinsa löytäneiden ihmisten vuorovaikutusta miettien samalla, voisiko kukaan katsoa minua samalla tavalla, hymyillen niin vilpittömästi. Se, että näkee jatkuvasti muiden saavuttavan jotain, missä itse ei onnistu, murjoo omanarvontuntoa nyrkkiraudalla. Miksi hakata päätä seinään lajissa, johon on annettu heppoiset eväät? Kaiken lisäksi jokainen alakuloinen baari-ilta tuntuu entisestään ruokkivan jo valmiiksi häiritsevää epävarmuuttani vieraiden ihmisjoukkojen keskellä. Rentoutuminen käy melkein työstä.

Mutta jos lopetan viihteellä käymisen, niin mitä sitten teen?

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vastaus on varmasti tylsä, mutta voisit mennä mukaan johonkin harrastukseen, jossa tapaat mukavia ja fiksuja naisia.

Mene mukaan sellaiseen toimintaan, josta olisit itsekin innostunut ja kiinnostunut.

Miten olisi esimerkiksi jokin tähtiteteen harrastaminen? Valokuvaus? Elokuvakerho?

15:49  
Anonymous Anonyymi said...

Unohdin sanoa jotain aiemmassa kommentissani. Yökerhoissa käynti on masentavaa tällaiselle parillisellekin. Yhtä ontolta se meno näyttää edelleen.

Jos sua yhtään auttaa niin, luulenpa, että aika monen omanarvontunto on kovilla siellä ja ihan turhan takia.

16:14  

Lähetä kommentti

<< Home