maanantaina, elokuuta 25

Tyhmät ihmiset

Kun kävelet kevyen liikenteen väylää kohti jyrkkää ylämäkeä, jonka alapäässä on tiukka mutka ja sisäkurvissa korkeaa pensaikkoa niin, että näkyvyys on nolla, kävele toki yhden tai useamman kaverisi kanssa lähes koko väylän leveydeltä, vaikka reilusti vastaantulevienkin puolella. Sitten kun minä viiletän noin 45km tuntinopeudella mäkeä alas tiukasti omalla puolellani ehtimättä kuitenkaan jarruttaa mutkan jälkeen ja jyrään sinut lopullisesti asfalttiin, ole huoleti. Syyhän on sentään minun!

No, tälläkin kertaa osasin toki olla valppaana tuossa kohtaa, mutta voi helvetti miten nollat taulussa ihmiset toisinaan kulkevat. Ei niin minkäänlaista järjen häivää päässä. Samalla reissulla vielä joku koirankusettajakin piristi päivääni. Jos puppe haluaa pissiä juuri sinne toisen puolen ojaan, eihän sille tietenkään mitään voi. Siinä pitää odotella hihna väylän poikki viritettynä niin kauan, että kullannuppu on hoitanut tarpeensa. Huoh.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tätä halusin jo aiemmin kommentoida. Kiitos tästä!

Moni häiriökenttä on blogiasi lukiessa heikentynyt. Saan toivoa täältä: joku vielä ajattelee. En muista, olenko ikinä kiittänyt. Valtaisat kiitokset siis esim. Suvi Lindeniä, Tanjaa (mikä hänen nykyinen sukunimensä lieneekään) ja Räsäsen Päkää sivuavista kirjoituksistasi.

Toivottavasti Sinullakin on jokin toivonlähde!

22:53  
Anonymous Anonyymi said...

Älä koskaan aliarvioi ihmisten tyhmyyttä.

22:54  

Lähetä kommentti

<< Home