perjantaina, kesäkuuta 27

Eräänlaista epätasa-arvoa

Joopa joo. Joku venäläinen pätäkkämies oli ennen EM-futispeliä luvannut hommata jokaisesta tehdystä maalista kaksi kaunista naista maalintekijälle. Tuossahan olisikin mainio keino pistää vähän vauhtia teknisten alojen nörtteihin. "Hoidapa tämä taski mallikkaasti deadlineen mennessä, niin lopussa tyttönen seisoo." Motivoisi kummasti.

Lisää tutkimuksia. Se on nyt ihan virallisesti selvitetty, että useimmat naiset tykkäävät pahistyypeistä. Tarkemmin sanottuna vielä epäsosiaalisista sellaisista, mutta pahismiesten epäsosiaalisuus onkin vähän eri asia kuin kilttien poikien epäsosiaalisuus. Tässäkin voi taas miettiä, että kiltti nainenhan voi koska vaan napata itselleen pahismiehen, mutta voisiko meikäläinen koskaan herättää kiinnostusta pahisnaisissa. Tuskin. Taas kerran löydän itseni sieltä vastakkainasettelujen ja todennäköisyysasteikkojen väärästä päästä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Joo, mä kuuntelen jatkuvasti tyttöjen tarinoita siitä, miten he vaan rakastavat jotain "jätkää" siitä huolimatta, että jätkä vie niiden rahat, pettää, jättää ja on muutenkin nilkki. Jos tytöt pääsee jätkistä eroon, ne rakastuu uusiin jätkiin. Kun tytöt tapaavat vähän ns. kiltimpiä miehiä, niin silloin heitä ei kuulemma "sytytä". Ihan oma rotunsa ovat sitten juonikkaat tytöt/naiset, jotka nimenomaan ihastuvat kiltteihin miehiin ja nimenomaan kiltteihin miehiin. Mielellään hyvätuloisiin kiltteihin miehiin...

Mutta, onneksi ihan kaikki tytöt ja naiset eivät kuulu kumpaankaan em. ryhmään.

21:42  

Lähetä kommentti

<< Home