torstaina, lokakuuta 11

Me sukupuolineutraalit

Lisää tasa-arvopelleilyä. Nyt Suomen kielen lautakunta aikoo puuttua mies-loppuisiin sanoihin, koska ne kohtelevat naisia syrjivästi. Tälle nyt ei voi enää itkeä eikä nauraa, sanattomaksi vetää. Anteeksi vaan, mutta jos joku oikeasti kokee miehisyyttä sisältävät sanat syrjiviksi, hänellä on päässään vikaa.

Pahojen sanojen listalla ovat tietty kaikki ammattinimikkeet, kuten palomies, virkamies, lakimies ja talonmies. Tehdäänköhän näistä sitten palohenkilöitä ja kirveshenkilöitä. Sen lisäksi löytyy vähän hankalampia tapauksia ja käsitteitä, kuten jokamiehenoikeus, miesmuistiin ja miehen työ.

Mutta voi kauheutta, meillähän on vastaavasti roppakaupalla miehiä syrjiviä sanoja! Nyt kyllä äijät barrikaadeille. Esimerkiksi leivonnainen, sovinnainen, irtonainen, kokonainen, luontoäiti ja äidinkieli on välittömästi poistettava käytöstä.

Ei turhaan jätetä hommaa tähän, vaan poistetaan erilliset miesten ja naisten vessat ja pukukopit. Kaupoissa tulee myös eri sukupuolille tarkoitetut vaatteet ripotella sekaisin eri puolille liikehuoneistoa. Tervemenoa sairaalan naistentautien osasto.