maanantaina, tammikuuta 29

Yhtyneet valtoimenaan

Jos satuit katsomaan taannoisen jenkkienergiayhtiö Enronin skandaalista kertovan dokumentin, mahdoit olla yhtä ällikällä lyöty kuin minäkin. Jos et katsonut, niin googleta. Kerrassaan karmiva juttu kaikkine taustoineen. Taas kerran hävettää olla ihminen. Vastaavanlaiset tapaukset pitäisi aina saattaa yksityiskohtaisesti tulevien sukupolvien tietoon. Ehkä opimme vielä jonain päivänä.

Huolestuneiden tutkijoiden liiton kyselyyn vastanneista amerikkalaisista tutkijoista lähes puolet kertoi kokeneensa painostusta tehdä ilmaston lämpenemiseen liittyvistä teksteistä vähemmän uhkaavia. Kyseiset tutkijat työskentelevät hallituksen tukemissa laitoksissa.

Jenkkiteineillä puolestaan oli uudenvuodenbileet. Ryyppäämistä ja jos jonkinmoista seksuaalista aktia. Nautinnoissa mukana ollut 17-vuotias tyttö päätti seuraavana päivänä tulleensa raiskatuksi, mutta joku oli tietenkin kuvannut videolle koko homman, mikä välittömästi vapautti 17-vuotiaan pojan syytteestä. Sen sijaan samainen poju oli yhdessä usean muun nuorukaisen kanssa harrastanut oraalimiellytystä 15-vuotiaan tytön kanssa, mistä rapsahtikin sitten 10 vuoden vankilatuomio.

Melko reilua.