lauantaina, tammikuuta 20

Ajatuspaloja

Hui, tänne oli näemmä linkki jonkin sanomalehden blogisivuilta. Suuren erheen tekivät, kun tuolla tavoin houkuttelivat pahaa-aavistamattomia ihmisiä tuhlaamaan aikaansa. En ota vastuuta mistään.

Taannoinen mainosslogan kummitteli päässäni, joten tein työtä käskettyä ja päätin hankkia parempaa lukemista. Muutamaa kotimaista aikakauslehteä olen jonkin aikaa tilannut ja todennut lehdet kovin keskinkertaisiksi. Seuraava saikin olla sitten ulkomainen julkaisu. National Geographic on kiinnostanut jo kauan, joten sellaisen pistin tilaukseen. Ja nimenomaan sen alkuperäisen englanninkielisen version, kotimaaksi käännetty kun oli tuplasti kalliimpi. Saa nähdä vaan miten kauan menee, ennen kuin ensimmäinen lehti tipahtaa laatikkoon.

Jos kärhämöinti neekerikuvien poistamiseksi logoista ja symboleista ei ole syrjintää, niin mitä sitten? Mitäs sitten kun logoissa on enää valkoihoisia, ryhdytäänkö vaatimaan takaisin niitä mustia, keltaisia ja punaisia ihmisiä? Jotkut eivät nähtävästi ole vielä huomanneet, että rasismi on nykyään enimmäkseen jotain muuta kuin värikarsastusta.