lauantaina, huhtikuuta 8

Hyväksyminen

Täysin ainutkertaiseksi ei ole jäänyt sellainen tilanne, että tapaa tai näkee ihmisen, johon ihastuu välittömästi, mutta melkein heti käy ilmi, että hän onkin jo löytänyt oman parinsa tai asustelee melkein toisella puolella maailmaa. Ihastuu sen verran kovasti, että on vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa, ettei voi tehdä asialle mitään. Tulee sellainen olo, että tässäkö se nyt sitten oli. Tapasi ehkä sen parhaan mahdollisen kumppanikandidaatin, ja jatkossa kaikki muut tuntuisivat kompromisseilta.

Ilman sen katkerampaa sävyä voinee sanoa, että tuollaisina hetkinä elämä ei tunnu hirveän reilulta. Parhaat on jo varattu, ja sitä rataa...

3 Comments:

Blogger Cybbis said...

Älä kuule muuta sano. Toi menee juuri noin ainakin mulla jatkuvasti. Pistää miehen hiljaiseksi.

00:56  
Anonymous Anonyymi said...

Tästä puhuttiin paljon viikonlopun aikana muijien kesken. Päädyimme tälläiseen: Kaikki hyvät miehet on joko varattuja tai homoja. Ja ne loput on joko entinen tyttöystävä tai äiti pilannut. Ja se pieni ihana 1 % on jossain piilossa ja tod.näköisempää väistää ne kuin törmätä niihin. Ja arvaa vaan viduddaako tuo..? Eipä visiiin yhtään. Täytyy vain usko, että oikeasti elämä järjestää jotain... Muuten tääki neiti hiljenee.. Ja se olisi jo ihme.

12:06  
Blogger PA said...

Eikä tiedä, pitäisikö siitä ilahtua, että tämä upeus on lopulta lesbokin vielä.

01:07  

Lähetä kommentti

<< Home