keskiviikkona, lokakuuta 26

Kliinistä analysointia

Jos itsensä - käyttäytymisen, toimintatapojen, ajattelumaailman ja mieltymysten - muuttaminen olisi yksinkertaista, maailmassa olisi huomattavasti vähemmän masentuneita ihmisiä. Sepä onkin helpommin sanottu kuin tehty. Ongelmat eivät tule ikinä yksin, vaan niillä on aina kavereita, jotka sitten hengittävät niskaan, kun yrität keskittyä yhden ratkaisemiseen. Ne tuntuvat liittoutuvan keskenään niin, että yksittäinen ratkaisu ei enää purekaan kokonaisuuteen. Ratkaisujen löytäminen ei ole useinkaan mahdotonta, niiden toteuttaminen sen sijaan tuntuu olevan. Näin ainakin omalla kohdallani.

Eikö asioiden abstrakti pyörittely olekin hienoa...

Suon itselleni aina välillä oikeuden pieneen teinisynkistelyyn, enkä tosiaan edes väitä käsitteleväni ihmissuhdeasioitani erityisen kypsästi. Jokaisella on heikko kohtansa, olkoon tämä minun. Ylidramaattisen tekstin vuodattaminen näytölle on kai kaikessa lapsellisuudessaan jollain tapaa tervehdyttävää. Auttaa näkemään asioiden oikeat mittasuhteet. Ja maailmassa on niin paljon mahtavaa melankolista musiikkia, josta tuskin saa kaikkea irti, ellei antaudu silloin tällöin lievän masennuksen valtaamaksi.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tämän blogin kautta sinusta saa kuvan, joka muistuttaa paljolti perinteisen amerikkailaisen high school draaman nörttiä, joka haaveilee salaa koulun kauneimmasta ja suosituimmasta tytöstä ja koska ei tyttöä koskaan saa, kokee itsensä maanmatoseksi...

....kunnes kasvaa aikuiseksi ja avaa silmänsä ;)

12:25  

Lähetä kommentti

<< Home