keskiviikkona, lokakuuta 19

Asiaakin vaiheeksi

Hui! Huomasin sitten, että kokonainen vuosi bloggausta tulee pian täyteen, jos ei sitä parin kuukauden kesätaukoa huomioida. Ensimmäinen kirjoitukseni taisi koskea jenkkilän presidentinvaalia. Telkkarissa pyöriikin nyt sopivasti jo Halosen vaalimainoksia. Pakko tunnustaa, etten edes tiedä, koska ne vaalit pidetään, mutta eipä sillä niin väliä. Ei pressalla ole meillä Suomessa niin suurta roolia. Puolustusvoimien ylipäällikön tehtäviä ajatellen meillä on ollut onneksi jo pidemmän aikaa melko rauhallista, toisin kuin vaikkapa Irakissa...

Ajankohtainen Kakkonen väänsi hupaisan jutun IRC-Gallerian teinikuvista. Tavanomainen kukkahattumatami selitti jotain pedofiileista ja järjestäytyneestä rikollisuudesta. Yritettiinpä taannoin itseään myyneen ja nettikuvissa revitelleen teinihoron kohtaloakin vierittää salavihkaa gallerian syyksi. Mistä lähtien ihmisen absoluuttinen tyhmyys on ollut jonkun täysin ulkopuolisen tahon vastuulla?

Okei, ei ole hyvä juttu, että 12-vuotiaat kersat pistävät herutuskuviaan maailmalle, mutta siinä vaiheessa, kun galleriasivuilta löytyneestä itsetyydytyssivuston linkistä ruvettiin puhumaan paheksuvaan sävyyn, hajosi koko ohjelma omaan typeryyteensä. Siis helvetti, runkkauksesta ei ole kasvanut karvoja käsiin enää pitkään aikaan. En pysty oikein ymmärtämään, mitä voitaisiin saavuttaa piilottamalla tuollainen materiaali varhaisteineiltä. Älkää nyt vaan menkö kääntämään sitä junaa kohti jenkkien alastomuusfobioita.